Packa dina träningskläder

Packa dina träningskläder

Såvida du inte föredrar att träna hemma behöver du antagligen packa ner dina träningskläder och eventuell utrusning, men att packa är inte det lättaste. Därför får du i den här artikeln några tips på hur du går tillväga för att packa dina träningskläder på bästa sätt.

I en tygpåse

Om du inte har särskilt många saker du behöver ha med dig till träningen är en tygpåse det bästa alternativet. En tygpåse kan du lägga ner dina saker i och därefter kan du bära den över axeln. Det finns tygpåsar med tryck om du vill att den ska vara mer personlig eller om du vill göra reklam för ditt företag. Fördelen med tygpåsar är att de kan vikas ihop när de inte används och de tar inte upp särskilt mycket plats.

I en väska

Men om du har utrustning och andra saker du behöver ha med dig är en väska det bästa alternativet. Det finns större väskor som kallas för duffel eller trunk som du exempelvis kan få ned ditt padelracket eller pjäxorna i. Behöver du något mindre finns det ryggsäckar du kan bära på ryggen.

Packa smart

Oavsett om du använder en tygpåse eller en trunk hjälper det om du packar smidigt. Därför ska du alltid vika kläderna för att de ska ta upp minimalt med plats. Även handduken bör du vika. Har du ont om plats kan du lägga i strumporna i skorna. Ett annat tips är att du packar med det du behöver först överst för att du ska komma åt det snabbt.

dante